Sten sten og atter sten!

Jeg har nydt dagen i Gilleleje, og blev så inspireret da jeg besøgte Mugge P og så alle hendes malede sten og smukke malerier i butikken. Stenene er virkelig fine og kan pynte både ude og inde. Butikken er virkelig et besøg værd 🙂

Jeg er ret vild med looket når det holdes i de sort/hvide/grå farver, og jeg har her til aften selv fundet min kreative side frem, og synes ærlig talt de blev ret fine. Det er ren meditation for sjælen! Prøv det 😊

Hvis du også vil male på sten skal du bruge følgende:

  • Grundlak til strandsten
  • Tusser
  • Permanent spray

Sådan gør du:

  • Børst stenen af og grund dem. Dette gør at stenene bliver smukke og tegningerne træder frem som var de våde. Derud over sparer du også på tuschen og spidsen på tuschen bliver ikke flosset. Skal tørre ca. 30 min.
  • Mal dit motiv på stenen.
  • Spray stenen med permanent lak, så stenen forsegles og kan holde farven og glans i op til 2 år udenfor i vind og vejr.

Rigtig god fornøjelse.

Jeg håber du kunne bruge dette indlæg til inspiration.

Kærligst Linda